Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aumund levert 6 Uitdraaisystemen voor silo extractie aan Baosteel

Aumund levert 6 Uitdraaisystemen voor silo extractie aan Baosteel
20 sep 2017  |
WAREGEM - Om te voldoen aan de strengere eisen inzake stockage van bulkgoederen, wordt bulk meer en meer in silo’s of overdekt opgeslagen.

Baosteel Meishan volgt deze trend en heeft hiervoor een order geplaatst bij Aumund Fördertechnik voor 4 extractie systemen Type Lousie BEW voor steenkool en 2 systemen voor cokes silo’s.

De steenkool silo’s, elk 21m in diameter en 33m hoog, zijn in 2 rijen van 13 geplaatst. De 4 extractie systemen rijden onder deze silo’s door en laden met hun dubbele arm steenkool in een continue stroom op afvoerbanden. De twee andere extractie systemen zijn onder cokes silo’s geplaatst om elk met hun 6 armen maximale uitdraai capaciteit te garanderen.

Stof wordt geminimaliseerd door een speciaal vernevelingssysteem. Groot voordeel van de Louise BEW is het feit dat één extractiesysteem voor meerdere silo’s kan worden ingezet. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing in investering en operationele kost.

BULK .ID is exclusief agent voor Aumund in België.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Lybover RECYCLING: alles voor scheiden en transporteren van materiaalstromen Lybover RECYCLING engineert, installeert en onderhoudt installaties voor het scheiden, recycleren en transporteren van diverse materiaalstromen. Sinds vele jaren levert Lybover RECYCLING hoogwaardige oplossingen voor het...

Gerelateerde berichten