Zoek
Sluit dit zoekvak.

Euro-Rijn Group versterkt haar 3PL activiteiten door samenwerking met AWL Moerdijk

Euro-Rijn Group versterkt haar 3PL activiteiten door samenwerking met AWL Moerdijk
10 mrt 2022  |
Begin februari 2022 heeft Euro-Rijn Logistics Holding, de logistieke divisie van Euro-Rijn Group, haar positie in de logistieke sector versterkt door het acquireren van een belang in AWL Moerdijk.

AWL Moerdijk is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in opslag van ADR, feed, food en non-food goederen te Moerdijk, vanwaar distributie in Europa of export gecoördineerd wordt voor haar klanten. Het is een dynamisch bedrijf met een team dat beschikt over jarenlange kennis en ervaring in verschillende vakgebieden en opereert vanuit een ruime opslag locatie van 55.000m2 en state-of-art ADR opslagruimte.

De loodsen van AWL Moerdijk zijn ingericht en gecertificeerd voor de opslag van:

  • Feed & feed goederen
  • Zowel Bulk opslag als pallet opslag
  • Douanegoederen
  • Elektronica en handelswaar

Met deze samenwerking versterkt Euro-Rijn Logistics Holding haar activiteiten op het gebied van Third-Party Logistics.

Albert van Ommen, CEO van de Euro-Rijn Group geeft aan: “Wij zijn ontzettend blij met deze groeistap van onze logistieke divisie. Naast ons brede pallet van logistieke activiteiten, kunnen wij nu met een succesvolle organisatie als AWL, de 3PL activiteiten van de groep verder versterken. Dit is goed voor ons en voor AWL. En uiteraard ook voor onze klanten die wij nu een nog breder dienstenpakket kunnen aanbieden.”

Dimitri van Bekkum, algemeen directeur en oprichter van AWL Moerdijk: “Dit is een unieke kans om ons bedrijf naar een volgende fase te brengen. Ik wil de komende jaren samen met Euro-Rijn de activiteiten verder uitbouwen, niet alleen in Moerdijk maar ook vanuit Rotterdam, waar volop kansen liggen. Onze diepgaande kennis en het actief meedenken met de klant blijven onze krachten. Maar nu wel met nog meer ruimte voor nieuwe diensten en activiteiten binnen het familiebedrijf Euro-Rijn.”

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Euro-Rijn Global Logistics B.V. is een veelzijdig logistiek dienstverlener die staat voor service en kwaliteit. Wij gaan graag uw uitdagingen op het gebied van opslag, overslag, expeditie en distributie aan en bieden u een concurrerende...

Gerelateerde berichten