Meest geavanceerde Pegasus® menger

Meest geavanceerde Pegasus® menger te zien op Industrial Processing in Utrecht, de K-Messe in Düsseldorf en de Solids Easyfairs in Antwerpen.
SEVENUM - Kom zelf alle innovaties op dit beproefde menger-concept zien. De vertrouwde Pegasus® menger heeft nog altijd de dubbele mengassen die tegengesteld draaien.

Meest geavanceerde Pegasus® menger te zien op Industrial Processing in Utrecht, de K-Messe in Düsseldorf en de Solids Easyfairs in Antwerpen.Dat zorgt voor een fluïde mengzone met een uitstekend homogeen mengresultaat; in korte tijd en met minimaal energieverbruik. Aan te passen aan alle soorten droge stoffen, al of niet te mengen met vloeistoffen. Voor food, feed, farmacie en chemie, met kleine en grote capaciteiten. Maar Dinnissen is continu bezig met verbeteringen en aanpassingen om de mengresultaten nog verder te optimaliseren én de toepassingsmogelijkheden te verbreden. Die innovaties zijn gebaseerd op de wensen van onze klanten en op eigen ervaring. Ze worden ook meteen toegepast, omdat Dinnissen alles in eigen huis ontwikkelt en produceert.

Daarom staat er op de komende beurzen de meest geavanceerde menger uit de Pegasus®-reeks. Voorzien van de bewezen mengtechniek, maar nu met de nieuwste meskoppen. De uitvoering is geheel in RVS, ook de automatische monsternemer die is aangebracht. De vormgeving van de menger is nog verder verbeterd, zodat er geen residu achterblijft. Hygiëne-aspecten zijn bij het ontwerpen van dit concept altijd heel belangrijk geweest. Voor het perfect reinigen is niet alleen het menggedeelte compleet uitrijdbaar, maar ook de achterplaat aan de niet-aandrijfzijde kan open. De deksels zijn niet geflenst, maar gelast. En alle dichtingen zijn zodanig uitgevoerd dat ook nat reinigen mogelijk is. De kwaliteit is gegarandeerd, omdat Dinnissen in eigen huis ontwerpt en fabriceert!

Wilt u zien wat de laatste stand van zaken op het gebied van mengen is, kom dan naar de Industrial Processing van 4 t/m 7 oktober  naar  stand D-44 in hal 12,  naar de K-Messe  van 19 t/m 26 oktober naar stand 10B78 in hal 10 en naar de Solids Easyfairs van 19 t/m 20 oktober naar stand H4340.

Dit artikel is gepubliceerd door

Bij Dinnissen Process Technology zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers weten dat ze van ons op ...

Dinnissen BV

Lees Interacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.