Zoek
Sluit dit zoekvak.

Snel en nauwkeurig stapelen met de palletiseerrobot Winner 800 Scara Green

Snel en nauwkeurig stapelen met de palletiseerrobot Winner 800 Scara Green
1 dec 2022  |
Wilt u op een efficiënte manier zakken, dozen of emmers opnemen en stapelen? Dan is de Winner 800 Scara Green de machine die u zoekt. Met deze kolomrobot stapelt u snel, nauwkeurig én energiezuinig. Ontdek nu meer over dit palletiseersysteem van Ausloos.

De werking van de Winner 800 Scara Green

Het grote voordeel van de Winner 800 Scara Green, is dat de machine heel flexibel werkt en meerdere lijnen tegelijk aankan. Het is bovendien de snelste kolomrobot in ons gamma palletiseersystemen. Met vier servogestuurde assen loopt het nemen van een lege pallet en ondervel, en het stapelen van zakken, dozen en emmers van een leien dakje. De machine kan dat proces tot wel 800 keer per uur uitvoeren.

De programmatuur is zo gemaakt dat het gemakkelijk is om een stapelpatroon te maken, aan te passen en te kopiëren. Via een gemakkelijke visualisatietool bepaalt u zelf hoe de zakken op de pallet komen te liggen.

In principe wordt de machine uitgerust met standaardgrijpers, maar u kan ook kiezen voor grijpers op maat van uw producten. Dankzij zijn ingebouwde sensoren kan de machine de hoogte en het volume van zakken meten en zijn bewegingen hierop afstemmen. Zo worden producten vlot opgenomen en gestapeld, zonder beschadiging.

Winner: kwalitatief en betrouwbaar

De Winner 800 Scara Green is een machine van Europack. Europack is dé specialist in sterke stapelmachines en alle mogelijke randapparatuur om uw verpakte producten stevig en stabiel te stapelen. Hun Winner-robotpalletisers zijn de bekendste machines in hun assortiment. Ze zijn kwalitatief en betrouwbaar, waardoor u altijd kan rekenen op een topresultaat.

Tot 70% minder energieverbruik

Als u palletisers lange tijd laat draaien, gaan ze op termijn best wat energie kosten. Dat is bij de Winner 800 Scara Green veel minder geval. De machine heeft een recuperatiefunctie waarmee energie bij het afremmen wordt hergebruikt om te accelereren. Zo verbruikt hij tot wel 70% minder energie in vergelijking met de gemiddelde conventionele palletiser.

Toepassing en plaatsing

De Winner 800 Scara Green is interessant voor alle industrieën waarbij zakken, dozen of emmers op paletten worden geplaatst. Doordat de installatie redelijk compact is, kan hij zelfs in kleinere ruimtes geplaatst worden.

Is dit model te snel? Dan raadt Ausloos u aan om de Winner 250 tot 600 in overweging te nemen.

Meer in Verpakking

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Ausloos Verpakkingstechniek is gespecialiseerd in verpakkingslijnen voor het afvullen van vaste stoffen in zakken, het palletiseren van zakken, dozen, emmers en machines voor uw palletlading te verpakken (wikkelen, hoeseren). Verpakkingsmachines vormen een belangrijke schakel binnen...

Gerelateerde berichten