Flag of BelgiumAusloos Verpakkingstechniek bvba

Ausloos Verpakkingstechniek is gespecialiseerd in verpakkingslijnen voor het afvullen van vaste stoffen in zakken, het palletiseren van zakken, dozen, emmers en machines voor uw palletlading te verpakken (wikkelen, hoeseren).

Verpakkingsmachines vormen een belangrijke schakel binnen elk bedrijf. Niet alleen zijn zij mede bepalend voor het rendement van de productie, zij zorgen tevens voor de uitstraling en kwaliteit van het product en de stiptheid van leveringen. Technisch goed doordachte machines gemaakt met kwalitatief hoogstaande onderdelen bieden u de garantie op zorgeloos verpakken.

AUSLOOS Verpakkingstechniek levert sinds 1977 betrouwbare en flexibele verpakkingsmachines en klantgerichte oplossingen voor onder andere afzakmachines en pallet-en foliewikkelaars. Kwaliteit en dienstverlening is de basis van ons bedrijf en onze partners.

Van een eenvoudige semi-automatische machine tot een volledig automatische verpakkingslijn “turn key” opgeleverd, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn in de Benelux verdeler van verschillende vooraanstaande Italiaanse producenten, elk specialist in een bepaald deelterrein van het verpakkingsproces. De combinatie van hun expertise en onze ervaring en service geeft umaximale zekerheid.

Ausloos Verpakkingstechniek Partners:

Onze partners zijn sterke Italiaanse bedrijven.

Ausloos Verpakkingstechniek bundelt de kracht van vooraanstaande producenten van verpakkingsmachines, elk specialist op hun eigen terrein.

Door de competenties van deze fabrikanten samen te brengen gecombineerd met onze kennis en ervaring, kunnen wij sterke totaaloplossingen aanbieden tegen een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Ausloos Verpakkingstechniek bvba
Sales
Everveld 23
3200
Aarschot
Belgium
+32 16 256734
+32 16 250533
Visit website
INFORMATIE AANVRAGEN
Nieuwsbrief