Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rietlanden Terminals BV en Enerco BV Investeren In Een Stofvrije Toekomst!

Rietlanden Terminals BV en Enerco BV Investeren Gezamelijk In Een Stofvrije Toekomst!
1 feb 2017  |
VOORSCHOTEN - Enerco BV en Rietlanden Terminals BV hebben de handen ineen geslagen om een stofvrije toekomst te waarborgen op beider schroot- en kolen overslag terminals.

Na een uitgebreide succesvolle testperiode op zowel land als op zee heeft MB Dustcontrol BV uit Voorschten de opdracht gegund gekregen om 3 SprayCannon 90 “Self Supporting” installaties te produceren.

Deze SprayCannons zijn de eerste ter wereld welke niet alleen uitgevoerd zijn voor “schoon”water maar tevens om te kunnen vernevelen met zeewater.
De installaties bestaan uit een 16000 liter watertank, 40 kVA generator, vacuumpomp en SprayCannon 90 voorzien van afstandsbediening, elektrische horizontale zwenkmodule, elektrische verticale hoekverstelling, frequentsturing op zowel ventilator als pomp etc.

MB Dustcontrol BV SprayCannonEigenlijk teveel om op te noemen, kortom “Full Options”!

De SprayCannon 90’s vernevelen tot 90 meter ver of 40 meters hoog.

Klik hier voor meer informatie over MB Dustcontrol BV

Klik hier voor meer berichten in de de categorie “Opslag- en Overslag”

 

 

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Wij zijn MB Dustcontrol BV en hebben ons sinds 2008 gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van stofbestrijding oplossingen voor diverse branches zoals sloopwerken, recycling, op- en overslag van bulk goederen etc. MB Dustcontrol B.V....

Gerelateerde berichten