Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ultrasoon trillende zeef machine voor voedsel poeders

Ultrasoon trillende zeef machine voor voedsel poeders
17 okt 2019  |
Industrieel zeefmachine verbetert productiviteit en productzuiverheid voor toonaangevende leverancier van bakkerijproducten.

Om aan de toenemende marktvraag te voldoen probeert Zeelandia, een toonaangevende producent van ruwe grondstoffen voor bakkerijproducten, de productkwaliteit te optimaliseren, de productiviteit te verhogen en de uitvaltijd te verlagen. De belangrijkste zoekcriteria voor nieuwe machines zijn capaciteit – twee ton bakkerijpoeder per uur – en strikte normen aangaande hygiëne en veiligheid (waaronder HACCP en ATEX). Ook heel belangrijk is het zeven op verschillende maaswijdtes met minimale verstoring van het productieproces.

Vanwege de reeds bestaande relatie wist Zeelandia dat het op Russell Finex kon vertrouwen om een oplossing te bieden waarnaar het bedrijf op zoek was. Zeelandia kent de voordelen van de ervaring, de innovatieve producten en goede testfaciliteiten van Russell Finex, en installeerde twee op maat gemaakte 900 mm Russell Compact Sieves®, waarvan één uitgerust met het Russell Vibrasonic® Deblinding System om te voorkomen dat het zeefgaas verstopt raakt. Om aan de doelstellingen van Zeelandia te kunnen voldoen zijn de units op maat gemaakt, om snel van maaswijdte te kunnen wisselen. De units voldoen aan de ATEX-certificering en aan de hygiënestandaarden van de HACCP en de FDA.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Het in 1934 opgerichte Russell Finex is in de aflopen 80 jaar uitgegroeid tot een succesvolle internationale groep met meer dan 200 directe werknemers en een jaarlijkse omzet van boven de £25 miljoen ($40m). Russell...

Gerelateerde berichten