Search
Close this search box.

Bedrijfsstructuur Hitma Verandert Vanaf 1 Januari 2023

Bedrijfsstructuur Hitma Verandert Vanaf 1 Januari 2023
2 dec 2022  |
Per 1 januari 2023 vormen Hitma UltraPure B.V. en Hitma Instrumentatie B.V. één bedrijf onder de naam Hitma B.V. Daarnaast worden vanaf die datum óók de zusterorganisaties ATAL B.V. en MW Instruments B.V. onderdeel van Hitma B.V. Door de fusie bundelen de bedrijfsonderdelen hun expertises met als doel het productenpakket en de dienstverlening verder te optimaliseren.

Technische vraagstukken

Voor klanten van de verschillende bedrijven zal er niet veel veranderen. Als vanouds kunnen ze bij hun vaste contactpersonen terecht met technische (proces)vraagstukken. Het Hitma-assortiment blijft ingedeeld in 10 disciplines, aangevuld met de producten en diensten van ATAL en MW Instruments.

ATAL

Hitma-afdeling ATAL richt zich na de fusie op de online verkoop van standalone (CO2-)meters en loggers via de webshop ATAL.nl. De overige ATAL-producten, zoals instrumenten gekoppeld aan het online dataregistratiesysteem Online Sensor, worden verkocht via de Hitma-discipline ‘Dataregistratie’.

MW Instruments

Onder de handelsnaam MW Instruments worden handmeetapparatuur en gasdetectiesystemen (toegepast in de koeltechniek en ketelruimtes) verkocht en reparaties en kalibraties uitgevoerd.

Vestigingen

Het hoofdkantoor van de Hitma B.V. is gevestigd in Uithoorn. In Uithoorn beschikt het bedrijf ook over een magazijn, filtratielaboratorium en serviceafdeling. De Belgische markt wordt bediend vanuit het kantoor in Antwerpen.

De ATAL-webshop wordt beheerd door het team met standplaats Purmerend. Vanuit Almere vindt de verkoop van handmeters en gasdetectie-instrumenten plaats. MW Instruments blijft merkonafhankelijk kalibreren en servicewerkzaamheden uitvoeren.

Nieuwe zakelijke gegevens Hitma B.V.

Bankrekeningnummer: IBAN: NL20ABNA0449036383
BTW-nummer: BIC: ABNANL2A | BTW: NL001066511B01
Inschrijving bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam: 33202361

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf en in elke industrie anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij...