Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Comav zakkensnijmachine

Comav zakkensnijmachine
2 apr 2021  |
Eén van de vele toepassingen voor een zakkensnijmachine is in een logistiek bedrijf waar vaak behoefte is aan het automatisch vullen van bulkwagens.

COMAV, een toonaangevend bedrijf in de bulkindustrie, heeft in meer dan 40 jaar expertise meerdere oplossingen ontwikkeld betreffende mechanische en pneumatische transporten in combinatie met onze zakkensnijmachines. Met de productie van een groot aantal zakkensnijmachine zijn we in staat om te voldoen aan de belangrijkste eisen die de markt vraagt, bovendien hebben we specifieke accessoires ontworpen voor toepassingen in logistieke bedrijven. Comav’s zakkensnijmachine is in automatische en semi-automatische uitvoering leverbaar, al dan niet ATEX-, of EC 1935/2004 gecertificeerd.

Onze zakkensnijmachines worden erkend door de hoge betrouwbaarheid, robuuste uitvoering, hoge capaciteit (tot 1.200 zakken per uur), flexibiliteit en niet op de laatste plaats een belangrijke kostenbesparing doordat de zakken volledig geleegd worden. Doordat het handmatig legen van de zakken tot het verleden behoort, worden ook de risico’s voor de operators vermeden (o.a. rugklachten, inademen van stof of dampen).

In tegenstelling tot veel andere merken, zijn de zakkensnijmachines van Comav geheel gesloten waardoor ze volledig geschikt zijn voor zowel granulaat als poedervormige producten en stofvorming tot een minimum beperkt wordt.  De SVR DEPA en SVR COMPACT zijn onze automatische zakkensnijmachines en kunnen worden geleverd in basisversie of uitgerust met volle palletunits (tot circa 8 volle pallets) en een lege pallet stapelaar.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Het leveren van diverse componenten voor de droge stortgoedindustrie.

Meer van SSC Spierenburg Solids Components

Gerelateerde berichten