Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De 4 voordelen van digitale weegtechnologie in vloerweegschalen

De 4 voordelen van digitale weegtechnologie in vloerweegschalen
5 apr 2018  |
TIEL - Traditionele vloerweegschalen kunnen voor problemen zorgen in het dagelijkse productieproces door de verouderde technieken. Frustrerend voor u en uw medewerkers, maar vooral niet efficiënt.

Ontdek de voordelen van de PowerDeck™ digitale vloerweegschalen en vind de oplossing voor knelpunten in uw productie.

METTLER TOLEDO PowerDeck™ digitale vloerweegschalen werken op basis van POWERCELL® technologie, die ook gebruikt wordt in weegbruggen en weegmodules. Deze digitale technologie draagt bij aan een nauwkeurig en efficiënt weegproces.

Download de informatiegids en ontdek de vier voordelen van digitale weegtechnologie.

 1. Verbeterde weegresultaten
  Voorkom de onjuiste plaatsing van goederen op uw weegschaal en voorkom weegfouten.
 2. Langdurig en nauwkeurig wegen
  Kalibreer alleen wanneer het nodig is en profiteer van het robuuste ontwerp.
 3. Lagere onderhoudskosten
  Het gebruik van een junction box is niet meer nodig, waardoor veel problemen worden voorkomen.
 4. Verhoogde zichtbaarheid
  Creëer transparantie en krijg inzicht in de oorzaken van foutieve weegresultaten en storingen.

Met PowerDeck™ weegschalen kunt u verschillende batchgroottes op één weegschaal nauwkeurig wegen. Bovendien compenseren de ‘slimme’ loadcellen afwijkingen in omgevingsfactoren zoals temperatuur. Zo kunt u nog striktere toleranties hanteren bij uw wegingen waarmee u productverspilling kunt reduceren en uw winst kunt vergroten.

De ‘slimme’ loadcellen monitoren daarnaast continu de werking van de weegschaal en waarschuwen u automatisch voor mogelijke problemen. Hierdoor kunt u direct actie ondernemen en downtime voorkomen.

Deze weegschalen zijn speciaal ontworpen voor nauwkeurige weegresultaten bij intensief gebruik en het weegplateau is volledig afgedicht zodat de weegschaal geschikt is voor grondige reinigingsprocedures.

Download de informatiegids ‘PowerDeck™ vs. Standard Analog Scale’

In de nieuwe informatiegids wordt een vergelijking gemaakt tussen digitale weegschalen versus analoge weegschalen. Lees meer over deze twee weegmethodes en ontdek zelf de voordelen van digitaal wegen.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

METTLER TOLEDO levert weeg- en meetsystemen en weegcomponenten voor industriële processen, goederenstromen, laboratorium en handel. Weegschalen, weegterminals, weegplateaus tafel- en bokmodellen, op en in de vloer. Weegcomponenten zoals weegmodules en loadcells voor het wegend maken...

Gerelateerde berichten