Cargill en KSE versterken hun samenwerking door middel van een nieuwe productielijn in Spanje

Cargill en KSE versterken hun samenwerking door middel van een nieuwe productielijn in Spanje
BLADEL - Cargill’s diervoeder business zal haar productiecapaciteit in Spanje stroomlijnen door middel van het uitbreiden van haar faciliteit in Mequinenza met een additionele state-of-the-art productiefaciliteit.

Cargill en KSE versterken hun samenwerking door middel van een nieuwe productielijn in SpanjeOm dit te verwezenlijken, versterkt Cargill haar samenwerking met KSE Process Technology, die een sleutelrol vervult in dit project.

De nieuwe faciliteit wordt uitgerust met de nieuwste technologieën voor de productie van nutritie voor dieren. Dit omvat verscheidene ALFRA doseer- en weegsystemenflexibele silo’s voor de opslag van grondstoffen en een oplossing voor intern transport van KSE. Deze uitbreiding zal de productkwaliteit, klantenervaring en het logistieke proces verbeteren.

“De nieuwe operatie biedt perspectief voor onze activiteiten in Spanje op het lange termijn,” aldus Alberto Martínez, managing director voor Cargill’s diervoeder business in Spanje. “Spanje blijft een groeiende markt en om te kunnen voldoen aan de vraag, moeten producenten voortdurend professionaliseren en hun activiteiten verbeteren,” aldus Martínez. De uitgebreide faciliteit wordt naar verwachting het derde kwartaal van 2017 in bedrijf genomen.

Over KSE Process Technology

KSE is een hoogwaardig technologiebedrijf met een breed aanbod aan machines, automatiseringsoplossingen en diensten voor de diervoederindustrie.

Ga voor meer informatie naar www.kse.nl of volg KSE via Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube.

Dit artikel is gepubliceerd door

KSE Process Technology is een familiebedrijf met een breed aanbod aan machines, automatiseringsoplossingen en diensten voor die bedrijven die poeders, korrels en vloeistoffen verwerken tot halffabrikaten en/of eindproducten. KSE heeft heel veel kennis ter beschikking voor de PremixMineral- en diervoederindustrie. De KSE producten zijn echter ook ...

KSE Process Technology

Lees Interacties

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.