Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ultrasone zeef machines voor deeltjesgrootte scheiding

Ultrasone zeef machines voor deeltjesgrootte scheiding
4 okt 2019  |
GlaxoSmithKline verhoogt de procesefficiëntie bij de productie van farmaceutische poeders in zijn 'center of excellence'-fabriek in Dartford (nabij Londen) door te investeren in negen nieuwe krachtige trilseparatoren uitgerust met het Vibrasonic® Deblinding System van Russell Finex.

Veel van de farmaceutische poeders die in de fabriek worden geproduceerd, zijn moeilijk efficiënt te screenen vanwege verstopping van het gaas en omdat ze een lage dichtheid hebben en statisch worden. In plaats van dat ze door een separator stromen, hebben ze de neiging boven het gaas te zweven, waardoor de productie wordt vertraagd en het proces minder efficiënt wordt.

Het nieuwe Vibrasonic® Deblinding System heeft deze problemen opgelost, waardoor de productiviteit aanzienlijk is verhoogd, de kosten zijn verlaagd, en aan de HACCP- en due diligence-vereisten wordt voldaan. De separatoren worden gebruikt in de laatste fase van het primaire vervaardigingsproces, waarbij de farmaceutische poeders worden gescreend zodat ze de vereiste grootte hebben voordat ze doorgaan naar de tweede productiefase waarin de poeders tot tabletten of een vloeibare suspensie worden gemaakt. De Vibrasonic 2000 biedt ook meer controle over de gaas- en poederinstellingen om de doorvoer van statische poeders te verhogen. De sterkte en duur van de ultrasone activiteit kan worden afgestemd op de batch. GlaxoSmithKline gebruikt puls, een ultrasone frequentie op vooraf ingestelde intervallen om het poeder door het scherm te laten vallen in plaats van erboven te laten zweven voor een consistent hoge doorvoer.

Contacteer ons om te weten te komen hoe de Finex 22″ trillende zeef en het Vibrasonic® ultrasoon ontstoppingssysteem uw productkwaliteit kunnen verbeteren.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Het in 1934 opgerichte Russell Finex is in de aflopen 80 jaar uitgegroeid tot een succesvolle internationale groep met meer dan 200 directe werknemers en een jaarlijkse omzet van boven de £25 miljoen ($40m). Russell...

Gerelateerde berichten