Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Veiligheidszeef voor farmaceutische poeders

Veiligheidszeef voor farmaceutische poeders
5 jul 2017  |
Sri Krishna Pharmaceuticals behaalt hoge capaciteitsproductie van API's met Russell Finex zeefoplossingen.

Sri Krishna Pharmaceuticals Limited, beter bekend als Sri Krishna Pharma, is een bekende fabrikant van farmaceutische producten zoals paracetamol, foliumzuur, domperidon en furosemide die meer dan 150 nichemedicijnen produceert voor de Aziatische farmaceutische markt, Europa en de Verenigde Staten.

Sri Krishna Pharmaceuticals behaalt hoge capaciteitsproductie van API's met Russell Finex zeefoplossingenBij het uitbreiden van de productie bij een van hun faciliteiten om de productie van paracetamol op te nemen, zocht het bedrijf naar een trillende farmaceutische zeef. Nadat het eerder al had gewerkt met de kwaliteitsvolle hoge rendements trilzeven, benaderde Sri Krishna Russell Finex opnieuw voor een oplossing.

Met meer dan 80 jaar ervaring met oplossingen voor wereldwijde klanten in de farmaceutische industrie waaronder Pfizer, GSK, Wyeth en Sanofi-Aventis, analyseerde Russell Finex de eisen van Sri Krishna Pharma. Russell Finex leverde drie Russell Compact Sieves van 900 mm in diameter met het Vibrasonic® Deblinding System. De Russell Compact Sieve® is een zeef in staat is om zeer hoge doorvoersnelheden te behalen in vergelijking met conventionele zeven. Het gesloten systeem is ideaal voor de farmaceutische industrie aangezien het totale bescherming biedt, waardoor medewerkers beschermd worden tegen schadelijke stoffen of dampen. Hoogwaardige roestvrijstalen contactdelen zorgen voor eenvoudige reiniging, en het apparaat kan gemakkelijk worden ontmanteld en gedemonteerd zonder gereedschap.

Vanwege de aard van API’s kan verstopping optreden bij het zeven van deze farmaceutische poeders. Door het monteren van de Russell Compact Sieve® met innovatieve Vibrasonic® zeefgaasreinigingssysteem kunnen de poeders op fijnere mazen worden gezeefd zonder dat de doorstroomsnelheid eronder lijdt.

Download hier het volledige artikel: Trillende zeefmachines voor farmapoeders bij Sri Krishna Pharmaceuticals

Contacteer Russell Finex om te weten te komen hoe de Russell Compact Sieve® trillende zeef en het Vibrasonic®ultrasoon ontstoppingssysteem uw productkwaliteit kunnen verbeteren.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Het in 1934 opgerichte Russell Finex is in de aflopen 80 jaar uitgegroeid tot een succesvolle internationale groep met meer dan 200 directe werknemers en een jaarlijkse omzet van boven de £25 miljoen ($40m). Russell...

Gerelateerde berichten