Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Flexibele hygiënische doseerunits voor de food- en petfood industrie

Flexibele hygiënische doseerunits voor de food- en petfood industrie
10 feb 2022  |

Brabender Technologie is samen met SPS | Solids Process Solutions van 26 tot 29 april aanwezig op de vakbeurs Anuga FoodTec in Keulen. Als wereldwijde toonaangevende fabrikant van gravimetrische doseersystemen met digitale weegtechnologie voor stortgoed en vloeistoffen uit alle sectoren van de industrie, zal zij haar hoogwaardige oplossingen presenteren met een nadruk op hygiëne en voedselveiligheid. Immers, in de food- en petfood industrie gelden bijzonder hoge hygïenenormen en is een nauwkeurig doseerproces dat voldoet aan de receptuur, een absolute must.

Kenmerken

  • Uiterst nauwkeurig: geschikte doseerunits voor elke grondstof in de food- en petfood industrie
  • Food-grade: ontworpen volgens Hygienic Design voor een absoluut veilige productie
  • Efficiënt: minder stilstand dankzij eenvoudige, snelle reiniging

Bezoek Brabender op stand B-021 (Hal 10.1) in de Koelnmesse in Keulen en benut de kennis van Brabender Technologie. Zij staan klaar om te helpen in alle kwesties met betrekking tot het brede scala van doseer toepassingen in de food- en petfood industrie – en dat omvat ook procestechnische kwesties.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

SPS | Solids Process Solutions is gespecialiseerd in toepassingen op het gebied van doseren, extruderen, granuleren en inline inspecteren. SPS adviseert productiebedrijven in de keuze en gebruik van poeder verwerking machines en zorgt voor een...