Hitma en Dwyer 50 jaar partners in meet- en regeltechniek

Hitma en Dwyer 50 jaar partners in meet- en regeltechniek
UITHOORN - Sinds 1967 is Hitma Instrumentatie de vaste distributeur voor de meet- en regelinstrumenten van Dwyer Instruments in de Benelux.

Het 50-jarig partnerschap is een mijlpaal waar beide bedrijven dit jaar bij stilstaan. 9 mei jongstleden kwam Bradley Chapmen, Managing Director UK office bij Dwyer Instruments, naar Hitma in Uithoorn om tijdens een feestelijke bijeenkomst met de overhandiging van een award de aftrap te geven voor het jubileumjaar.

Sterke basis samenwerking

Dwyer Instruments in BeneluxIn 1966 werd het eerste contact gelegd tussen Dwyer en Hitma. Vele gesprekken resulteerden op 25 april 1967 in een officieel partnerschap. Hun gedeelde visie over klantadvies op maat door technische specialisten en het bieden van betrouwbare producten en oplossingen, speelden daarbij een belangrijke rol. Na 50 jaar vormen deze aspecten nog steeds de sterke basis voor de samenwerking tussen beide bedrijven.

Jubileumacties

Natuurlijk delen ook de klanten van Hitma Instrumentatie in de feestvreugde. Het hele jaar profiteren zij van aantrekkelijke acties rondom het Dwyer-assortiment.

Dit artikel is gepubliceerd door

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf en in elke industrie anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Ook wanneer je al een offerte hebt aangevraagd bij een andere leverancier en twijfelt ...

HITMA Groep B.V.

Lees Interacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.