Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Industry 4.0: de weg naar een intelligentere productie

Industry 4.0: de weg naar een intelligentere productie
10 jul 2018  |
Producenten staan onder steeds meer druk om de procesefficiëntie en de winstgevendheid te verbeteren. Belangrijke drijfveren zijn een perfecte procesbesturing en een efficiëntere onderhoudscyclus. Met de Industry 4.0-basisprincipes geeft u uw bedrijf een concurrentievoordeel en zet u de eerste stappen richting een intelligentere en efficiëntere productieomgeving.

Recente ontwikkelingen rondom Industry 4.0 en the Internet of Things hebben aanzet gegeven tot veranderingen. Van gecentraliseerd beheer naar een gedecentraliseerde organisatie waarin het eindproduct onafhankelijk communiceert met uw productieapparatuur en waarin digitalisering nu een kernelement is van innovatie.

Met de ontwikkelingen van de meettechnologie levert een intelligent meetapparaat of een sensor veel meer dan alleen nauwkeurige meetwaarden. U ontvangt gekwalificeerde real-time statusinformatie over uw productieproces inclusief de status van het product of het apparaat. Veel bedrijven zijn al overgestapt op een end-to-end digitale gegevensuitwisseling. Stapt u ook over?

eBook 4 manieren om uw productie te verbeteren

In het eBook van METTLER TOLEDO vindt u alle informatie omtrent Industry 4.0 en hoe u komt tot een intelligentere productie. Het eBook behandelt onder andere de volgende onderwerpen:

 • Industry 4.0 basisprincipes
  Wat is Industry 4.0 en wat betekent het voor uw productieproces?
 • Voorspellend onderhoud en conditiecontrole
  De juiste apparatuur levert informatie voor preventief onderhoud voordat problemen ontstaan
 • Sensordata en procesoptimalisatie
  Intelligent Sensor Management biedt onder andere accurate kalibratie-informatie
 • Voordelen van ‘Plug & Measure’
  De apparatuur verbetert productieprocessen door de kalibratietijd te reduceren, fouten te voorkomen en te garanderen dat uw systeem sneller functioneert.
  Is uw productieproces al klaar voor de toekomst? Optimaliseer uw processen met behulp van de nieuwste technologie. Lees er alles over in ons eBook.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

METTLER TOLEDO levert weeg- en meetsystemen en weegcomponenten voor industriële processen, goederenstromen, laboratorium en handel. Weegschalen, weegterminals, weegplateaus tafel- en bokmodellen, op en in de vloer. Weegcomponenten zoals weegmodules en loadcells voor het wegend maken...

Gerelateerde berichten