Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bray’s gesegmenteerde kogelkranen series 19 en series 19L

Bray’s Gesegmenteerde Kogelkranen Series 19 en Series 19L
Bray’s gesegmenteerde kogelkranen Series 19 en Series 19L combineren de afschuifwerking van een meskantplaatafsluiter, de regelkarakteristieken van een klepafsluiter en de afdichtingsprestaties van een kogelkraan in een veelzijdige roterende regelklep met hoge prestaties, ontworpen voor modulerende en open-dicht toepassingen.

De 3-in-1 veelzijdige klepprestaties omvatten een splined-spindelontwerp en een scherpe voorrand van het kogelsegment, ontwikkeld om door (ver)hard materiaal te snijden. Minimale dode ruimtes en een volle doorlaat verzekeren een lineaire stroming. Met een regelbereik van 300:1 en drie segmentopties met verschillende regelkarakteristieken, zijn deze gesegmenteerde kogelkranen ontworpen voor optimale regelprestaties die superieure controle bieden voor uw toepassingen.

Het drukgebalanceerde zittingontwerp biedt een veilige afdichting onder maximale verschildruk, lage draaimomenten en soepele werking in beide stromingsrichtingen. De bovenste en onderste lagerafdichtingen beschermen de metalen lagers tegen het binnendringen van media. Dankzij ons blow-out proof spindelontwerp zijn de kleppen ontworpen om optimale veiligheid te bieden. Onze Series 19 en 19L zijn onderhoudsarm, verminderen downtime en verlagen de cost of ownership. De Serie 19L is de ‘severe service edition’ in onze productfamilie van regelkleppen. Deze herontworpen serie combineert het veelzijdige ontwerp van de standaard Serie 19 en is speciaal ontwikkeld voor zeer abrasieve slurry & heavy duty toepassingen, met geavanceerde materiaalselecties en meerdere trim opties.

Onze Serie 19L is ontworpen om toepassingsspecifieke oplossingen te bieden voor uw unieke behoeften in diverse industrieën. Met name het gebruik in de suikerindustrie biedt veel verschillende mogelijkheden, aangezien deze afsluiter bij uitstek geschikt is voor de behandeling van viskeuze media.

Het zittingontwerp en de optionele interne oppervlakte coatings voor verhoogde hardheid, voorkomen erosie van de behuizingwand waardoor toepassingsspecifieke oplossingen voor uw unieke behoeften worden gewaarborgd.

Bovendien biedt de flensbevestiging met ononderbroken pakkingoppervlak eenvoudige toegang voor reparaties en installatie in het veld. Hierdoor wordt deze regelklep uw beste keuze in verschillende toepassingen zoals vloeistof-, gas- en stoom applicaties; druk-, temperatuur- en niveauregelingen, slurry & heavy duty services. Bewezen succes bij klanten heeft aangetoond dat de Series 19/19L de levensduur op de toepassing 5x heeft verlengd, waardoor shutdowns zijn geëlimineerd en de winstgevendheid is verbeterd. Dit heeft de uptime verbeterd en de productiviteit verhoogd.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

BRAY is manufacturer and stockholder of butterfly valves, ball valves, non-return valves, knife gate valves, actuators & accessories such as valve position signaling, solenoid valves and serial bus communication. We count the following industries among...

Meer van Bray Controls Benelux B.V.

Gerelateerde berichten