Search
Close this search box.

TBMA doseersluizen voor doseren en transporteren van visvoer

TBMA doseersluizen voor doseren en transporteren van visvoer
Een mooie serie van 16 doseersluizen is klaar voor verzending naar JT electric op de Faeröer eilanden.

Deze bekende leverancier voor nautische apparatuur bevindt zich in het hart van de barre en veeleisende omgeving van de Noord-Atlantische Oceaan. Ze profiteren van deze unieke situatie door enkele van ‘s werelds beste producten voor de aquacultuur industrie te maken. Bij het ontwerpen van hun op maat gemaakte voederschepen voor de visteelt maakt JT elektric gebruik van TBMA sluizen voor het doseren en transporteren van het visvoer.

Met de toenemende groei van zoutwater viskwekerijen neemt ook de vraag naar automatische voedersystemen toe. Het dure kwaliteitsvoer moet onbeschadigd in het water terechtkomen. Elke pellet moet voorzichtig worden behandeld om breuk en afbrokkeling te voorkomen. Daarom zijn de TBMA HGRD200 doorblaassluizen uitgerust met een aangepaste rotor, die ervoor zorgt dat het product met minimale schade wordt getransporteerd en gedoseerd. De sluizen bieden veel waar voor hun geld en zijn van een robuust en betrouwbaar ontwerp. Bovendien garandeert de eenvoudige demontabele uitvoering een snelle (de)montage en eenvoudig onderhoud.

“We gebruiken TBMA doseersluizen omdat de tests die we op de sluizen hebben uitgevoerd, bewezen hebben dat ze van goede kwaliteit zijn. We waarderen ook de samenwerking met het toegewijde en bekwame TBMA verkoopteam. Vanaf het eerste contact is onze relatie met TBMA sterker en hechter geworden ”, aldus Ólavur Thomsen, projectmanager bij JT electric.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

TBMA is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van componenten en systemen voor het verwerken van bulkgoederen. Ons uitgebreid programma hoogwaardige apparatuur is geschikt voor het hanteren van poeders en korrels met bewezen betrouwbaarheid in de...

Gerelateerde berichten