Gastspreker Det-Tronics schuift aan bij webinar van Hitma over vlamdetectie

Gastspreker Det-Tronics schuift aan bij webinar van Hitma over vlamdetectie
Op 20 mei 2021 organiseert Hitma een gratis webinar over vlamdetectie. In 60 minuten worden deelnemers online bijgepraat over vlamdetectie en welke geschikte vlamdetectietechnologie bijdraagt aan een veilig proces of installatie.

Specialisten delen hun kennis

Tijdens het webinar delen Peter Adema, gas- en vlamdetectiespecialist bij Hitma, en Jürgen Möllmann, vlamdetectiespecialist bij Det-Tronics, hun kennis over vlamdetectie. Jürgen Möllmann is uitgenodigd door Hitma als gastspreker. Door zijn jarenlange ervaring met Det-Tronics vlamdetectietechnologie weet hij op een heldere manier te vertellen wat aandachtspunten zijn bij de keuze van vlamdetectie, om een proces of installatie te beveiligen tegen brandschade.

Optimale veiligheid met vlamdetectie

Tijdens het webinar praat Peter deelnemers bij over de basis van vlamdetectie, ook wel het horen-, zien- en ruiken-principe. Daarnaast maken deelnemers kennis met vlamdetectie en alles waar men rekening mee moet houden. Waarom zou je een vlamdetector gebruiken, wat zijn de voor- en nadelen? En welke vlamdetector kies je dan? Peter Adema en Jürgen Möllmann vertellen welke vlamdetectietechnologie past bij welk proces of installatie, zodat men kan vertrouwen op optimale veiligheid.

FHI

Naast het webinar dat Hitma op 20 mei zelf organiseert, geeft Peter Adema op 22 april tijdens de online kennis dagen van FHI (fhi.nl/industrieleveiligheid/) ook een presentatie over vlamdetectie. Tijdens het Hitma-webinar wordt het onderwerp echter dieper uitgelicht met specialist Jürgen Möllmann van Det-Tronics als gastspreker. Er is dan ook volop gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich voor het gratis Hitma-webinar Vlamdetectie aanmelden via de volgende link: hitma-gasdetectie.nl/webinar

Let op: het webinar is grotendeels in het Engels.

Dit artikel is gepubliceerd door

Hitma levert een breed scala aan breekplaten voor diverse toepassingen van overdrukbeveiliging en industrieën. Je krijgt bij ons onafhankelijk advies over de meest geschikte breekplaat voor jouw toepassing (ook sanitair). Al ruim 65 jaar zijn we gespecialiseerd in drukbeveiliging (drukontlasting), overdrukbeveiliging en onderdrukbeveiliging. ...

HITMA Groep B.V.