Zoek
Sluit dit zoekvak.

Afzaklijn voor hoge capaciteit rundvee- en diervoeder bij AgruniekRijnvallei

Afzaklijn voor hoge capaciteit rundvee- en diervoeder bij AgruniekRijnvallei
6 dec 2021  |
Een verouderde afzakkerij kon de capaciteit van veevoederproducent AgruniekRijnvallei (AR) niet langer aan. Hun zoektocht naar een bedrijf met de nodige ervaring in afzaklijnen voor ventielzakken bracht hen tot bij Ausloos.

AgruniekRijnvallei (AR) is een veevoederproducent die voeders voor uiteenlopende diersoorten produceert en levert. Daarnaast hebben er ook een plantaardige bedrijfstak die onder meer meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, teeltbenodigdheden en zaaizaden levert.

Tijd voor vervanging: afzaklijn met hoge capaciteit

AR schakelde Ausloos in 2015 in toen ze nood hadden aan een nieuwe afzaklijn om rundvee- en paardenvoer te verpakken. Hun oude lijn voldeed niet meer aan onze eisen en was dus aan vervanging toe. Ze wilden per se ventielzakken, en kwamen zo bij Tom Ausloos terecht.

Op de wikkelaar na, kocht AR de volledige lijn via Ausloos. Ze hadden zelf pas een nieuwe wikkelaar gekocht, die was dus nog niet verouderd. Het team van Ausloos integreerde die perfect in de nieuwe lijn.

Verhoogde capaciteit zonder problemen

De oude lijn draaide in tweeploegendienst met overuren om de nodige capaciteit te halen. Dankzij de nieuwe machines kan AR nu dezelfde capaciteit halen in een dagdienst. Toen ze kort na de plaatsing veel meer werk kregen in het zakgoed, kon de nieuwe lijn zonder problemen meer uren draaien en in tweeploegendienst gaan.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Ausloos Verpakkingstechniek is gespecialiseerd in verpakkingslijnen voor het afvullen van vaste stoffen in zakken, het palletiseren van zakken, dozen, emmers en machines voor uw palletlading te verpakken (wikkelen, hoeseren). Verpakkingsmachines vormen een belangrijke schakel binnen...

Gerelateerde berichten