Zoeken
Sluit dit zoekvak.

SKAKO integreert Zemic load cells in hun vibratiesystemen

SKAKO integreert Zemic load cells in hun vibratiesystemen
13 jan 2023  |
SKAKO VIBRATION is een zeer professionele en ervaren zakenpartner, gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, leveren en op de markt brengen van vibratiesystemen voor het filteren transporteren en scheiden van stortgoederen.

Het hoofddoel van SKAKO VIBRATION is het ontwikkelen van oplossingen, gebruikmakend van vibratietechniek, om te voldoen aan de huidige en toekomstige individuele behoeften van hun klanten wereldwijd. Zij ontwerpen en ontwikkelen machines voor sorteren, doseren, vullen en verpakken.

Zemic Europe B.V. en SKAKO hebben een langdurige relatie. In een deel van hun apparatuur bouwt SKAKO een weegmodule in. Als partner in krachtmeting zijn wij in staat de best passende loadcellen te leveren om een goede weegfunctie te realiseren.

SKAKO en Zemic zijn een perfecte match, we delen dezelfde missie, we streven ernaar om de positie van onze klanten binnen hun markt te versterken en zo toegevoegde waarde te leveren aan hun bedrijf. Dit doen we door de expertise van SKAKO op het gebied van vibratiesystemen te combineren met onze weegexpertise.

Hoe Zemic Europe SKAKO VIBRATION adviseerde

In een deel van de apparatuur van SKAKO is wegen noodzakelijk, voor controle-, sorteer- en doseerdoeleinden. Allereerst heeft SKAKO de exacte behoeften en wensen met betrekking tot de weegfunctie aan Zemic toegelicht. Zemic biedt een breed scala aan hoogwaardige krachtsensoren. SKAKO was al tevreden over de samenwerking met Zemic vanwege de open communicatie en de geleverde service. Ook het feit dat Zemic snel uit voorraad kan leveren is voor SKAKO van groot belang.

Zemic adviseerde de H8C load cell als de meest geschikte voor deze toepassingen. SKAKO past veren toe in hun systemen. Deze veren elimineren de trillingen, waardoor de H8C nauwkeurig kan meten. Op deze manier levert SKAKO machines met een zeer nauwkeurig weegsysteem.

De Zemic H8C shear beam load cell wordt gebruikt voor het wegen in machines voor sorteren, doseren, vullen en verpakken

Om nauwkeurig te wegen in hun machines gebruikt SKAKO onze H8C load cell. We kunnen deze load cell leveren in verschillende capaciteiten, van 100 kg tot 10 ton en in verschillende nauwkeurigheden; C3, C4 en C5.

Deze load cell heeft de volgende eigenschappen:

  • Shear beam krachtopnemer van vernikkeld gelegeerd staal, IP67.
  • 100kg en 250kg zijn bending beam krachtopnemers.
  • Geschikt voor platform weegschalen, ziekenhuisbedden, enz.
  • Hoge nauwkeurigheid
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Stroom gekalibreerd / Current calibrated (sc-optie).

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Het Zemic Europe logo wordt gelijk gevolgd door onze slogan “We believe we make you stronger!”. Wij geloven erin dat onze focus op het creeëren van meerwaarde voor onze klanten, onze klanten helpt een pole...

Gerelateerde berichten