Zoek
Sluit dit zoekvak.

M.I.P. levert silo van 425m³ op weegcellen voor natuursteenbedrijf

M.I.P. levert silo van 425m³ op weegcellen voor natuursteenbedrijf
9 mei 2019  |

Voor een Duits natuursteenbedrijf heeft M.I.P. in een steengroeve een silo van 425m³ op weegcellen geleverd.

De silo weegt ongeveer 30-35 ton en is ±34m hoog. Eerst werd de silo met de vrachtwagen van M.I.P. naar de haven van Antwerpen vervoerd.

Van daaruit werd deze per boot getransporteerd en tot slot werd de silo met 4 politie begeleidingswagens tot de eindbestemming vervoerd.

De grootste uitdaging bij de uitlevering van dit project was het transporteren van de silo. Niet alleen omdat de silo 30m lang en 6m hoog is, maar ook omdat men voor het transport in Duitsland de weg moest afsluiten en enkele verlichtingspalen moest verzetten, was dit geen simpele opdracht. 

Bovendien was de levering qua bereikbaarheid uitdagend, omdat de locatie zich in een dichtbegroeid gebied bevond.

Ondanks de complexiteit van het project, werd het dankzij teamwork binnen M.I.P. succesvol afgeleverd. Wenst u meer informatie over onze projecten? Surf dan zeker naar onze website http://www.mip-nv.com/ en neem een kijkje. We zijn ook steeds bereikbaar via info@mip-nv.com of +32/33.11.68.66.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

M.I.P. uit Rijkevorsel is een fabrikant en leverancier van silo’s en opslagtanks in polyester, actief in heel Europa. Het hypermoderne familiebedrijf is een pionier in het gebruik van polyester en heeft al een kwarteeuw ervaring...

Gerelateerde berichten