Zoek
Sluit dit zoekvak.

Polem lanceert silo configurator

Polem lanceert silo configurator
1 jun 2021  |
Met de nieuwe online silo-configurator van Polem kunt u zelf uw silo samenstellen voor een snelle budget indicatie.

In de toegankelijke tool op de website van Polem kiest u een aantal standaard specificaties zoals  volume, diameter, het type product dat u wilt opslaan en uw wensen met betrekking tot de onderconstructie en safety.   

Op basis van deze gegevens stuurt Polem u snel een indicatie voor de CAPEX van uw project. In een volgende fase kunnen alle specifieke details verder worden uitgewerkt door de ervaren engineers van Polem.

Composiet (ook wel Glasvezel Versterkt Kunststof genoemd) silo’s en tanks van Polem zijn oersterk en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Ook explosiegevaarlijke of chemische stoffen kunnen worden opgeslagen in Polem composiet silo’s.Heeft u vragen of wilt u met onze specialisten van gedachte wisselen over de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Dankzij bijna 50 jaar industriële ervaring wordt Polem zowel nationaal als internationaal gezien als dé producent van composiet silo’s en tanks. Een Europese marktleider waar vakmanschap en innovaties hand in hand gaan en u technologische...

Meer van Polem BV

Gerelateerde berichten