Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Thermische behandeling vanaf de eerste kilo!

Thermische behandeling vanaf de eerste kilo!
28 mei 2020  |
SCHIJNDEL - Om diervoerders optimaal te conditioneren worden stoom en vloeistoffen toegevoegd in een conventionele conditioner. Een veel voorkomend probleem is dat de eerste kilo's van het product dan niet voldoende op temperatuur zijn en dat vloeistoffen niet homogeen gemengd worden.

Deze producten worden vaak gerecycled via een bypass waardoor de kans op salmonella wordt vergroot en verspilling in het proces optreedt. Deze problemen zijn verleden tijd met de Hot Start Conditioner van PTN!

Veilig en hygiënisch eindproduct

De Hot Start Conditioner is door PTN ontwikkeld en op de markt gebracht. Als producent van complete perslijnen voor onder andere de diervoederindustrie snappen wij dat kwaliteit, veiligheid en efficiëntie belangrijk zijn voor uw klant en u. Door gebruik te maken van de Hot Start Conditioner heeft u gegarandeerd een hygiënisch en veilig eindproduct. Is uw bestaande conditioner aan vervanging toe of overweegt u een nieuwe productielijn in uw fabriek te realiseren? De Hot Start Conditioner is redelijk eenvoudig te plaatsen. PTN adviseert en begeleidt dit proces samen met uw medewerkers en andere partijen. Denk hierbij aan montagewerk, installatiewerk, bekabeling en software-integratie.

Voordelen van de PTN Hot Starter Conditioner

  • Sterk concurrerende marktprijs door eigen productie en efficiënte processen
  • Eenvoud en robuustheid in het ontwerp resulteren in minder machine stilstand en hogere betrouwbaarheid
  • Toegang tot een kennisnetwerk met de laatste procesoptimalisatie inzichten voor maximale efficiëntie
  • Al 15 jaar doorontwikkeling met de nieuwste innovaties in samenspraak met klanten en dit blijven we ook doen!

Wilt u meer informatie over de Hot Start Conditioner of bent u geïnteresseerd in de meeste recente ontwikkelingen bij PTN? Klik hier om zo snel mogelijk een afspraak te maken.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Pelleting Technology Netherlands (PTN), specialists in the development, production and servicing of pelletisers and related machinery for the production of animal feed. Our products can be used for a wide range of applications. Since 1974...

Meer van Pelleting Technology Netherlands

Gerelateerde berichten