*|MC:SUBJECT|*


Rhönradmenger in nieuw Hygienic Design, en Pegasus® Mega-Mixer voor Poolse opdrachtgever uitgesproken kans voor voedingsmiddelproducenten.
Bekijk in je browser


Click 'Download images' to view images


Adverteren »Aankoopgids »Bedrijf zoeken (A-Z) »

Mixers en Mengers

placeholder_280_160.png
Rhönradmenger in nieuw Hygienic Design
De in verschillende takken van de industrie toegepaste rhönradmenger JEL RRM van stortgoedexpert Engelsmann is nu ook verkrijgbaar in een nieuwe Hygienic Design-variant. De rhönradmenger JEL RRM van Engelsmann wordt gebruikt voor het mengen, homogeniseren en inkleuren van de meest uiteenlopende stortgoederen en vloeistoffen.
Lees meer »
placeholder_280_160.png
Pegasus® Mega-Mixer voor Poolse opdrachtgever uitgesproken kans voor voedingsmiddelproducenten
De meest recente opzienbarende ontwikkeling is deze opmerkelijke Pegasus® mega-menger, die in opdracht van een grote voedingsmiddelenproducent in Polen is ontwikkeld. Het unieke van deze menger is zijn volume, doordat en nu per batch zo’n 5000 liter(!) aan ingrediënten tot 0,01% ingemengd kunnen worden.
Lees meer »

placeholder_600_120.png

Gerelateerde artikelen
Mengen van waspoeders en schoonmaakmiddelen
Lindor poedermengers zijn zeer geschikt voor waspoeders en tal van andere schoonmaakmiddelen en huishoudelijke producten. Lees meer »
Flexibele verbindingen voor Mengers en Mixers
In proceslijnen waar gebruik gemaakt wordt van mengers en/ of mixers zijn verschillende flexibele verbindingen noodzakelijk om de apparatuur in de installatie op elkaar aan te laten sluiten. Lees meer »
Monstername vaste stoffen eenvoudiger dan gedacht
Het bemonsteren van vaste stoffen in de vorm van poeder, grove of fijne deeltjes, korrels en andere vormen bulkgoederen kan veel eenvoudiger dan vaak wordt gedacht. Lees meer »
Revolutionair “Automatisch Big-Bag dichtsnoeren”
Om diverse redenen kan het interessant zijn om een big-bag automatisch te sluiten. 1- Vermijden dat de operator bij het dichtknopen/snoeren schadelijke poeders kan inademen. 2- Vermijden dat de operator op een bordes moet stappen om een big-bag dicht te snoeren. Lees meer »
Meer gerelateerd nieuws »

placeholder_600_120.png

Experts
Dinnissen BV
placeholder_160_120.png
Dinnissen Process Technology is dé specialist in de handling en processing van stortgoed. Complete processen voor het malen, zeven, wegen, mengen, doseren, drogen, expanderen, extruderen, vacuüm coaten, verpakken en transporteren van poeders, korrels en granulaten. Ontwikkelt, getest en vervaardigd in eigen huis. Lees meer »
Engelsmann AG
placeholder_160_120.png
Sinds 1873 bieden wij proces technische oplossingen voor alle soorten stortgoed. Ons leveringsprogramma omvat zeefmachines, Big Bag vul- en losinstallaties, mixers en laboratoriumapparatuur. Hiernaast levert Engelsmann AG ook custom made oplossingen en complexe installaties. Deze worden in samenspraak met de klant ontwikkelt en kunnen turn key opgeleverd worden. Lees meer »

Over ons
BulkTech is hét interactieve multimediale platform voor de solids-procesindustrie in de Benelux.

gm_logo.png
Social Media Links

bt_facebook.png

bt_linkedin.png

bt_rss.png

bt_twitter.png
Adverteren


Adverteren »

Nieuws delen


Deel uw nieuws »Aanmelden


   |   


Voorkeuren bewerken


   |   


Afmelden