De WAMAIR® Vacuüm, compacte ontstoffing bij negatieve druk

De WAMAIR® Vacuüm, compacte ontstoffing bij negatieve druk
MAASDIJK - In de filtratietechniek zijn de ruimtes vaak klein en is het passen en meten soms meer regel dan uitzondering.

Het WAMAIR® Vacuüm filter is bijzonder geschikt voor installatie in bijvoorbeeld  kleine ruimtes. Het filter wordt veelal toegepast als productafscheider in een pneumatisch transportsysteem, maar wordt ook ingezet als overdrukfilter.

De compacte afmetingen en technische eigenschappen maken hem geschikt voor continue processen. Mede dankzij het ontwerp is het filter eenvoudig toegankelijk voor inspectie, waardoor de onderhoudskosten beheersbaar worden gehouden.

De WAMAIR® Vacuüm  wordt standaard geleverd met enveloppen voor de meest uiteenlopende poeders en granulaten, en is geschikt voor een onderdruk tot -0,6 barg.

WAM Holland levert de WAMAIR® Vacuüm ATEX versie met certificaat en het filter kan volledig in RVS worden uitgevoerd.

Voor meer artikelen over filters bezoek hier onze Filtratie en Scheiden Tech Zone

Zoek hier naar leveranciers van filters in onze Aankoopgids

Dit artikel is gepubliceerd door

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan in 1969. WAM Holland is verantwoordelijk voor het advies en de distributie van het WAMGROUP assortiment in Nederland. Het is de missie ...

WAM Holland

Lees Interacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.