Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Weegcontroller eNod4-T met OIML R76 certificering

eNod4-T
5 jun 2018  |
HAARLEM - De weegprocessor eNod4-T heeft een conversie snelheid tot 1600 metingen per seconde met een geschaalde resolutie van maximaal ±500 000 delen en een nauwkeurigheid van ±0.005 %.

Processor voor ijkwaardige weegapplicaties in automatische systemen

Weegapplicatie met eNod4-T-BOX met ingebouwde eNodTouch

Hiermee wordt nu een kost effectieve, krachtige en complete oplossing voor het realiseren van automatische ijkwaardige weegsystemen geboden. Deze weegprocessor kan in een DIN rail uitvoering (eNod4-T DIN) worden geleverd, maar is eveneens in een stainless steel behuizing (eNod4-T BOX) leverbaar.

Hij heeft een geïntegreerd systeem voor het detecteren van defecte load cells en er kunnen tot wel 8 load cells worden aangesloten. Verder is hij uitgevoerd met programmeerbare digitale filters, 2 digitale inputs en 4 digitale outputs, een analoge uitgang (0-10V of 4-20mA) en een USB poort voor het instellen via de PC.
Er is een uitvoering met RS485/CAN PLC output en MODBUS-RTU, CANOpen of PROFIBUS-DP protocol.
Daarnaast is er een versie met dubbele-Ethernet output en MODBUS-TCP, EtherNet/IP, EtherCAT of PROFINET protocol.

ENOD4 BOX Preview

Voor monitoring en remote setting is er een geïntegreerde webserver beschikbaar. Tenslotte is er een RS485 poort voor aansluiting van een eNodTouch touch screen panel.

De uitvoering eNod4-T BOX in stainless steel behuizing kan optioneel zelfs worden geleverd met een ingebouwd touch screen panel, de eNodTouch-ML of de iets kleinere eNodTouch-MS. De eNodView software voor kalibratie en programmering van de eNod4 weegcontroller is tevens een krachtige tool voor signaal acquisitie en analyse. Hiermee is grafische signaal weergave in tijd en frequentie mogelijk, evenals simulatie en afregeling van de geïntegreerde digitale eNod filters.

Nadere informatie over de eNod4-T weegcontrollers en de andere weegprocessoren kan worden aangevraagd bij

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Bienfait is een onderneming met een enorm gamma aan kwaliteitsproducten. Deze zijn ondermeer noodzakelijk om de standtijd en continuiteit van productieprocessen te waarborgen. Als geen ander weten wij dat er vaak geen standaard oplossing voorhanden...

Gerelateerde berichten