Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Beladingsbalgen van Vlint met afsluitmanchet

MVS-beladingsbalgen
10 jul 2018  |
LELYSTAD - De MVS-beladingsbalgen van Vlint hebben een pneumatisch opblaasbare afsluitmanchet op de laadkop. Deze manchet sluit de ringvormige spleet tussen de tankopening en de laadkop.

Zelfs als het laadproces overdruk in het systeem creëert, leidt dit niet tot lekkage en het vrijkomen van stof. In al zijn eenvoud een briljante, effectieve en betrouwbare oplossing.

Dankzij het brede afsluitbereik kan de afsluitmanchet van de MVS-beladingsbalg universeel toegepast worden. Hij is geschikt voor alle gangbare tankopeningen met een diameter van 390 tot 500 mm. Daarnaast zijn er ook afsluitmanchetten met speciale afmetingen verkrijgbaar. Hiervan is het afsluitbereik 290 tot 400 mm. De afsluitmanchetten zijn er zowel in het zwart als in lichtere kleuren.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Vlint gaat voor een 360 graden benadering. Door onze uitgebreide kennis van filtratiesystemen, luchtverdeling en solids handling gaat Vlint door daar waar andere stoppen. Vlint is als totaalleverancier en dienstverlener de partij voor: het zuiveren...

Gerelateerde berichten