Zoek
Sluit dit zoekvak.

BEUMER Group levert palletiseerrobot aan een fabrikant van aangepaste gipsproducten

BEUMER Group levert palletiseerrobot aan een fabrikant van aangepaste gipsproducten
29 apr 2022  |
CASEA GmbH, fabrikant van gipsproducten, gaf ons de opdracht om een palletiseerrobot van de typereeks BEUMER robotpac te leveren. Dit is het antwoord van het bedrijf op de stijgende vraag van de klanten en met deze robot kan een speciale productmix op een voordelige manier worden gepalletiseerd. De leveringstermijn is gepland voor het derde kwartaal van 2022.

CASEA GmbH is een competente partner voor kwalitatief hoogwaardige gipsproducten. Met bijna 150 jaar ervaring biedt het bedrijf gebruikers kant-en-klare oplossingen tot en met op de behoeften afgestemde formules voor bouwmaterialen, de bouw en de industrie.

BEUMER Group levert palletiseerrobot aan een fabrikant van aangepaste gipsproducten

In de Dorste-fabriek in Osterode am Harz gebruikt CASEA momenteel een palletiseermachine van BEUMER Group. Het bedrijf palletiseert nu alle producten met deze machine, die in 2017 werd geïnstalleerd. Door de algemene stijging van de vraag heeft CASEA besloten om de palletisering uit te breiden met een nieuwe palletiseerrobot van de typereeks BEUMER robotpac.

De palletiseerrobot met vork- en palletgrijper zal in de toekomst speciale productmengsels hanteren. Met deze installatie kan het bedrijf echter ook flexibel reageren op toenemende prestatie-eisen of wijzigingen in het formaat van zakken, een belangrijk element voor de toekomst. Bovendien kan de compacte robot zeer goed worden geïntegreerd in de bestaande lokale structuren. CASEA was vooral ortuigd door het technische concept en de zeer goede klantrelatie.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Customized material handling systems from BEUMER Group BEUMER Group is an international manufacturing leader in intralogistics in the fields of conveying, loading, palletising, packaging, sortation and distribution technology. BEUMER Group offers the right solution for...

Gerelateerde berichten