Zoek
Sluit dit zoekvak.

RHEWUM roadshow in België en Nederland

RHEWUM roadshow in België en Nederland
29 sep 2021  |
Vanaf 18 oktober organiseert RHEWUM in de Benelux een roadshow waarbij het Rhewum team met een zeefmachine op een oplegger tot bij onze klanten komt om bij hen ter plaatse een demonstratie te geven.

De machine die ze demonsteren is de RHEWUM WA(U), een schuin opgestelde zeefmachine waarbij het zeefdoek onderaan door latten wordt aangeslagen. Dit doet de productdeeltjes opspringen en opnieuw op het zeefdoek neervallen. Dit resulteert in een snelle nauwkeurige classificatie.

De WA(U) zeefmachines worden vooral gebruikt voor producten met fijne (vanaf 100µm) tot middelgrote deeltjes. Dit type zeef verwerkt ook probleemloos kleverige producten of producten die door hun vorm gemakkelijk tussen het zeefdoek komen vast te zitten. Dit als gevolg van de vrij instelbare reinigingscyclus waardoor de slaglijsten via een sterk verhoogde amplitude het zeefdoek vrij slaan.

Tijdens deze roadshow zullen de RHEWUM medewerkers bij u ter plaatse een demo geven met de kleine zeef die op de trailer staat opgesteld en u de werking en de voordelen van de WA en WAU zeven toelichten. Deze demo kan gebeuren met producten die u zelf ter beschikking stelt of met een test batch die de Rhewum ingenieur zelf meebrengt. Heeft u belangstelling in deze roadshow, meldt u dan aan via deze link https://www2.rhewum.com/en/roadshow , of zend ons een mail via info@eskens.com dan bekijken we welke mogelijke data voor u het beste uitkomen.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Eskens is een technische onderneming die een aantal Europese machinefabrikanten vertegenwoordigt. Wij verkopen hoogwaardige machines, hebben een eigen lokale voorraad onderdelen en verzorgen een snelle commerciële en technische service. Met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk...

Gerelateerde berichten