Search
Close this search box.

Modulair filterprogramma WAM Holland

Modulair filterprogramma WAM Holland
4 apr 2017  |
MAASDIJK - Met meer dan 45 jaar ervaring in de bulkhandling is WAM Holland een echte filterspecialist.

Het ontwerp en de productie zijn volledig in eigen hand en dat maakt ons onafhankelijk, waardoor we innovaties meteen kunnen doorvoeren mocht het echt een verbetering zijn.

Een groot voordeel van het gehele WAM filterprogramma zie je terug in het onderhoud. De operator of onderhoudsmonteur kan binnen enkele seconden de filterelementen bereiken zonder dat hij zijn gereedschapskist heeft geopend. Stilstand is hierdoor tot een minimum beperkt.

Modulair filterprogramma WAM HollandOok de originele WAM filterelementen worden op de productielocatie in Italië geproduceerd en zijn van een uitstekende kwaliteit. Welk type filterelement geschikt is voor uw proces is afhankelijk van factoren als het te verwerken product en de toepassing, maar daar waar stofproblemen voorkomen uit het verwerken van poeders en granulaten biedt WAM Holland altijd een oplossing.

De filters in het programma kunnen worden uitgevoerd als afzuigfilter, onderdrukfilter of ontluchting filter. Het modulaire programma is vooral populair omdat er verschillende mogelijkheden toepasbaar zijn in hoogte, breedte, en diameter, dus daar waar minimale ruimte beschikbaar is dit zeer interessant.

Het filterprogramma wordt veelal standaard in RVS304 uitgevoerd en is ATEX gecertificeerd onder de merknamen WAMFLO®, WAMAIR®, WAMAIR® Vacuüm en Hopperjet®. Speciaal voor de voeding is er een hygiënische filter versie beschikbaar onder de naam WAMFLO® Food. Dit filter wordt gecertificeerd geleverd conform de Europese richtlijn EU1935 / 2004, ook in combinatie met een ATEX certificaat.

Tekeningen zijn in 3D step file beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie over WAM Holland

Voor meer artikelen over filters bezoek hier onze Filtratie en Scheiden Tech Zone

Zoek hier naar leveranciers van filters in onze Aankoopgids

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan in 1969. WAM Holland is...

Gerelateerde berichten