Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Niet volgens de richtlijn maar met EHEDG certificaat

Niet volgens de richtlijn maar met EHEDG certificaat
4 aug 2020  |
HAARLEM - Adbulco levert de Pneumag magnetische scheider van Eclipse Magnetics met EHEDG-certificaat. Adbulco kan nu een EHEDG Type EL Klasse II-certificering magnetische scheider aanbieden, voor gebruik in pneumatische transportlijnen, Dilute / Dense phase en zwaartekrachtpijpen.

Na zorgvuldige evaluatie door de European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG), heeft de unit met succes voldaan aan de huidige criteria en de essentiële hygiënische ontwerprichtlijnen zoals opgesteld door de groep.

Hygiënische engineering en ontwerp

Het belangrijkste doel van EHEDG is het promoten van veilig voedsel door het verbeteren van hygiënische engineering en ontwerp in alle aspecten van de voedsel– / farmaceutische productie. Aangezien magnetische scheiders een cruciale rol spelen bij het garanderen van de zuiverheid en kwaliteit van het eindproduct in pneumatische transportleidingen en zwaartekrachtpijpen, zijn er vele voordelen van deze certificering voor de klanten welke pneumatische transportlijnen in gebruik hebben.

De EHEDG magnetische scheider type Pneumag is een magnetische scheider met hoge intensiteit, speciaal ontworpen om te werken in pneumatische transportlijnen en zwaartekrachtpijpen, en biedt optimale bescherming tegen ferro- en paramagnetische vervuiling. Geschikt voor droge poeders en granulaten, de EHEDG magnetische scheider verwijdert alle ijzerverontreiniging, inclusief de kleinste deeltjes. Naast het voldoen aan de EHEDG-criteria, is de EHEDG magnetische separator ook een belangrijk onderdeel voor effectieve HACCP-programma’s en audits op klantlocaties.

(De European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG) is een non-profit consortium van fabrikanten van apparatuur, voedselproducenten, leveranciers aan de voedingsindustrie, onderzoeksinstellingen en universiteiten, volksgezondheidsautoriteiten en overheidsorganisaties.)

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Adbulco is een specialist in mogelijkheden en oplossingen voor de stortgoedindustrie. Meer dan 40 jaar ervaring met gassen, vloeistoffen, poeders, granulaten, mineralen en andere droge stortgoederen staat garant voor inventieve en bewezen oplossingen. Adbulco biedt...

Gerelateerde berichten