Zoek
Sluit dit zoekvak.

Schepen efficiënt beladen

Schepen efficiënt beladen
7 okt 2020  |
scheepslaadinrichtingen van BEUMER Group beladen schepen snel - zonder verlies van stortgoed en met minimale stofontwikkeling.

Een laad- en losinstallatie in een haven moet schepen snel kunnen behandelen – met minimale stofontwikkeling en zonder verlies van stortgoed. BEUMER Group levert hiervoor efficiënte systemen, die rekening houden met verschillende scheepsgroottes en de ruimte in de haven. De modulaire opbouw van de systemen stelt BEUMER Group in staat om voor elke eis een oplossing op maat aan te bieden.

De juiste laadtechniek bepaalt hoe effectief goederen aan klanten kunnen worden geleverd en in welke kwaliteit ze daar aankomen. BEUMER Group biedt daarvoor geavanceerde oplossingen voor het laden en lossen van vrachtwagens, spoorwagons – en ook schepen. De modulaire opbouw van de BEUMER installaties maakt het mogelijk om voor elke toepassing een oplossing op maat te vinden. Voor het laden van schepen heeft de installatieleverancier kwadranten en scheepsladers in het programma, alsook railgebonden scheepslaadinrichtingen met hef- en zwenkarmen en eenvoudige, vast gemonteerde laadtorens. Alle types van scheepslaadinrichtingen kunnen natuurlijk ook worden uitgerust met telescoopgoten.

DCIM\100MEDIA\DJI_0048.JPG

Grote stortgoederen zoals klinkers of klonterige ertsen worden stofvrij en efficiënt in bulkschepen geladen met behulp van bandtransportinstallaties en een verticale telescoopbuis. Voor het laden van stoffige stortgoederen zijn de laadmachines volledig ingekapseld. Een emissievrije werking is te allen tijde gegarandeerd. Dit beschermt het milieu.

In Maleisië heeft BEUMER Group bijvoorbeeld een scheepslaadinrichting geïnstalleerd voor een van de grootste productiebedrijven van ureum, die het stortgoed van belt conveyors ontvangt en zo schepen met tot 1.000 ton materiaal per uur belaadt. Om een effectieve en flexibele belading mogelijk te maken, rijdt de scheepslaadinrichting op rails, is zij zwenkbaar en uitgerust met een telescoopgoot en een afwerptransportband.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Customized material handling systems from BEUMER Group BEUMER Group is an international manufacturing leader in intralogistics in the fields of conveying, loading, palletising, packaging, sortation and distribution technology. BEUMER Group offers the right solution for...

Gerelateerde berichten