Zoek
Sluit dit zoekvak.

Quality2Process B.V.

Quality2Process B.V. is leverancier van hoogwaardige online procesinstrumentatie voor de procesindustrie. Onze expertise ligt in het optimaliseren van industriële productieprocessen. Daartoe leveren wij hoogwaardige instrumentatie en systemen voor continue procescontrole, afvalreductie, verbeterde productkwaliteit en een optimaal rendement. Een goede service, uitstekende applicatiekennis en een sterk inlevingsvermogen -dat zich o.a. vertaalt in objectieve advisering- vormen daarbij onze tools. Wij werken niet vóór maar samen mèt onze relaties waarbij ‘return on investment’ een uitgangspunt is.

Quality2Process B.V. is toonaangevend op het gebied van de online NIR vochtmeting en de Infrarood contactloze temperatuurmeting voor o.a. de voedingsmiddelen-, tabaks-, chemische-, hout-, papier- en bulkgoederenindustrie. Voor de plastic verwerkende-, papier- en convertingindustrie beschikt Quality2Process over specialistische oplossingen voor het online meten van filmdikte, foliedikte alsmede de weergave van breedte profielen.

Quality2Process levert tevens inline concentratiemetingen voor vloeistofapplicaties in de voedingsmiddelen-, papier- en de chemische industrie.

Voor onze maatwerkoplossingen maken wij gebruik van gerenommeerde leveranciers zoals: NDC Technologies, Optris, Electron Machine Corporation etc.

Neem contact op met Quality2Process voor een vrijblijvend advies.

Quality2Process
BEDRIJFSNAAM:
Quality2Process B.V.
ADRES:
Jan Tinbergenstraat 152
POSTCODE:
7559 SP
PLAATS:
Hengelo
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
0742590498
FAX NUMMER:
0742590554

Informatie aanvragen

Producten van Quality2Process B.V.

Sensoren

Uitgelichte video