Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zakkenstortkabinet verder doorontwikkeld

10 okt 2018  |
Klinkenberg Zaanstad b.v. heeft haar al bekende zakkenstortkabinet verder doorontwikkeld. De huidige versie is voorzien van opleg/snijtafel en opzetstuk met scharnierend deksel.

Optioneel kan het opzetstuk voorzien worden van elk type stofafzuiging zowel decentraal als een centrale stofafzuiging behoord tot de mogelijkheden.

Door de nauwe samenwerking van Klinkenberg met eindgebruikers is er voor het Klinkenberg zakkenstortkabinet een extra optionele functie ontwikkeld en in praktijk uitgezet, waardoor het storten van zakken met zeer moeilijk stomende producten op een zeer efficiënte en niet al te ingrijpende manier toch zeer makkelijk door een stortrooster kan vloeien.

Daarnaast kan het stortrooster ook direct dienen als zeefdek. Door het toepassen van de extra zeeffunctie worden grote agglomeraten direct gescheiden van het basisproduct. Door de verschillende functies van de zakkenstort 2.0 te combineren wordt er een stap in het productieproces geëlimineerd. Waardoor er meer efficiëntie in het proces gerealiseerd wordt. Het stortrooster/zeefdek kan op verschillende maaswijdte geproduceerd worden.

Zakkenstort versie 2.0 van Klinkenberg is met groot succes ingezet over de gehele linie van stortgoed verwerkende bedrijven en heeft zichzelf bewezen als een zeer efficiënt en toegevoegde waarde in productieketens.

Zakkenstort 2.0 is modulair opgezet en kan van een simpele uitvoering uitgebreid worden met extra functionele opties. Op deze manier is voor iedere industrie een kostenefficiënte uitvoering samen te stellen.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Machinefabriek Klinkenberg Zaanstad b.v. gevestigd in Krommenie, is specialist in intern transport en bulkhandling door middel van transportschroeven. Wij ontwerpen, fabriceren en leveren een uitgebreid programma van transportschroeven “trogtransporteur of kokertransporteur” voor diverse producten, uitdraagbodems...

Gerelateerde berichten