Flag of NetherlandsIP Handling

IP Handling vertegenwoordigt al meer dan 35 jaar de Allgaier groep. Deze bestaat uit de dochters Mogensen, Fredrik Mogensen AB en ALMO Process Technology.

Dit zijn stuk voor stuk toonaangevende fabrikanten van geavanceerde zeef-, droog-, zandwas-, en luchtscheidingstechnieken.

Met een breed productscala en technische innovaties op het gebied van zeef-, droog-, zandwas-, en luchtscheidingstechniek behoort de Allgaier groep, gevestigd in de directe omgeving van Stuttgart, wereldwijd tot één van de succesvolste fabrikanten van machines ten behoeve van zeven, drogen en granuleren, wassen en scheiden.

In bijna alle gebieden van de stortgoed verwerkende industrie worden zeefmachines toegepast voor het scheiden van een product in diverse korrelgrootten. De gradaties variëren tussen 30 um en 300 mm, en in speciale gevallen zelfs groter dan 300 mm. Bij de keuze van een zeefmachine spelen vele factoren een belangrijke rol. Naast de korrelgrootte, zijn de zeefgoed eigenschappen zoals: vochtigheid, vorm van het product, temperatuur, chemische agressiviteit, abrasiviteit van grote invloed bij de keuze; voor een bepaald product kunnen deze factoren tegenstijdig zijn en moet er een compromis gevonden worden.

Of het nu gaat om meel, zout, kleurpigment, chemische of farmaceutische stoffen, kunst- of bouwstoffen, mineralen of hout, zeef-, droog-, zandwas-, en luchtscheidingstechniek van de Allgaier groep, gecombineerd met onze uitgebreide productkennis, voldoen in alle sectoren van industrie aan de hoogste betrouwbaarheid, zekerheid en rendabiliteit.

IP Handling
Databankweg 20
3821 AL
Amersfoort
Netherlands
Visit website
INFORMATIE AANVRAGEN
Nieuwsbrief