Zoek
Sluit dit zoekvak.

D&F en Alfabeeld Gaan Verder Onder één Naam: D&F Safety Culture

D&F en Alfabeeld Gaan Verder Onder één Naam: D&F Safety Culture
27 jan 2021  |
Vanaf vandaag gaan het team Safety Culture van D&F en Alfabeeld B.V. verder onder de naam D&F Safety Culture.

Alle informatie, artikelen, diensten en trainingen zijn samengebracht op een nieuwe website: www.safety-culture.nl. Hiermee bieden zij één overzichtelijk platform omtrent het thema Veiligheidscultuur.

Overname

In 2019 is Alfabeeld overgenomen door D&F Consulting. Sindsdien is er een krachtige samenwerking ontstaan op het gebied van veiligheidscultuur en -gedrag en hebben zij besloten de dienstverlening van beide bedrijven samen te brengen onder het label D&F Safety Culture.

Nieuwe website

Vanaf heden kunt u voor vragen, informatie en inspiratie rondom veiligheidscultuur en -gedrag terecht op hun nieuwe website www.safety-culture.nl. Hier zijn de diensten vanuit beide bedrijven samengebracht en delen zij inhoudelijke kennis via artikelen, webinars, actuele nieuwsitems en referenties van uitgevoerde projecten.

Uniek aanbod

Door veiligheidskunde, gedragspsychologie en veranderkunde te combineren bieden zij organisaties duurzame oplossingen voor de verbetering van de veiligheidscultuur. D&F ondersteunt in de vorm van advies, begeleiding, coaching en training. Omdat iedere cultuur haar eigen kenmerken heeft, zorgen zij voor een maatwerk oplossing die werkbaar is in de dagelijkse praktijk.

Over Alfabeeld, veiligheid en gedrag

Alfabeeld is als advies- en trainingsbureau al ruim 25 jaar actief op het gebied van veiligheidscultuur, veiligheidsgedrag en organisatieontwikkeling bij talloze bedrijven in verschillende branches, waaronder industrie, logistiek, infra, food, chemie en overheidsinstanties. Een aantal bekende trajecten van Alfabeeld zijn het opleiden van veiligheidsambassadeurs, train-de-trainer programma’s en leiding geven aan veiligheid.

Over D&F Consulting B.V.

D&F bestaat ook al ruim 25 jaar als een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheidATEX en veiligheidsmanagement, veiligheidscultuur en -gedrag. Zij verzorgen vanuit deze verschillende expertises talloze veiligheidstrajecten bij bedrijven in verschillende branches, zoals infra, industrie, food, renewables, chemie en overheid. Het Safety Culture team van D&F voert dagelijks veiligheidcultuurtrajecten uit bij klanten. Het door D&F geschreven boek Brainsafe®, in 5 stappen naar een sterke veiligheidscultuur is een welbekende titel onder veiligheidsspecialisten en veiligheidskundigen.    

Ondersteuning vanuit een breed veiligheidsperspectief

Met de specialistische kennis van zowel technische veiligheid als veiligheidscultuur en -gedrag biedt D&F ondersteuning vanuit een breed veiligheidsperspectief met als doel om de veiligheid binnen organisaties naar een hoger niveau te brengen en  incidenten te voorkomen. Dit doen zij met enorm veel passie, enthousiasme en betrokkenheid. Na een veilige werkdag weer gezond naar huis dan ook hun motto.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

D&F GROUP B.V. helpt de industrie om veiligheid op een duurzame manier te verbeteren met als ultiem doel het volledige voorkomen van incidenten. We helpen u vanuit een passie voor veiligheid en brengen we onze...

Gerelateerde berichten